Tuinhuizen

Tuinhuizen creëren een echte meerwaarde voor uw tuin. U kan een tuinhuis gebruiken als garage, bureau, als opbergruimte voor tuingerei en gereedschap of als hobbykamer. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u uw ideale thuishuis kunnen realiseren.

Carports

Een kostbaar bezit zoals je auto laat je liever niet onbeschermd achter op je oprit of aan de straatkant. Weerselementen en malafide individuen kunnen immers heel wat financiële schade en slijtage veroorzaken aan je vierwieler. Doorgaans biedt een garage daarvoor een uitkomst, maar zo'n stalling met vier muren en een dak neemt heel wat ruimte in beslag en kost handenvol geld. Een carport is dan een goed alternatief.

Een carport is een soort open garage: een constructie die beperkte bescherming biedt voor een of meerdere voertuigen. De basistructuur bestaat uit een afdak dat ondersteund wordt door één of twee zijwanden.

Poolhouses

Uw poolhouse als volwaardige leefruimte, wellness waar U tot rust komt of eerder een plek waar U de technische installatie van uw zwembad onderbrengt? Zowel qua functie als qua vormgeving heel u veel keuze. In samenspraak met u realiseren wij de poolhouse van uw dromen!

Afdak overkappingen

U heeft een terras en wilt dit in de zomer optimaal gebruiken? Altijd in het droge zitten? Tot laat in de avond genieten van de warmte en een frisse pint? Overweeg dan zeker om een terrasoverkapping te plaatsen!

img_divider

Wil u meer informatie over hoe wij uw tuinhuis en carport op maat kunnen maken?